U prostoru Doma učenika Sušak održana je radionica o zdravoj prehrani pod nazivom „Planirajmo zdravu prehranu“ s ciljem isticanja jednog od važnog faktora pravilnog rasta i razvoja djeteta, a to je zdrava i uravnotežena prehrana. Navedenu radionicu održala je studentica 1. godine diplomskog studija pedagogije – Lea Kotur.

U sklopu zadane radionice nastojale su se učenicima kroz individualne aktivnosti i grupni rad, približiti pouzdane informacije o zdravoj prehrani i osvijestiti kod učenika važnost zdrave prehrane. Sukladno s time, učenici su uz individualna odgovaranja na pitanja, sudjelovali u grupnome radu unutar kojeg su imali zadatak putem slika osmisliti svoj jelovnik zdrave prehrane za jedan od obroka u danu. Po završetku svaki od jelovnika su objedinili na zajednički plakat i na taj način dobili prikaz 3 glavna obroka i 2 međuobroka u danu.

Sama provedba radionice provela se dinamično, uz zabavu i učenje te su učenici u konačnici bili zadovoljni provedbom radionice i njezinim sadržajem.

Galerija slika

Kontakt i gdje smo

Kako doći do nas?

Karta

Srednje škole

Škole u blizini našeg doma.

Pogledajte

Dokumenti

Nabava, natječaji, sjednice...

Pogledajte