U srijedu, 3. svibnja 2023. godine, održan je prvi stolnoteniski turnir pod nazivom „PTSP – Prijateljski turnir Sušaka i Podmurvica“. Turnir su osmislile i organizirale profesorice Jelena Krpan (Učenički dom Podmurvice) i Elizabeta Galić Papić (Dom učenika Sušak) kako bi cjelogodišnju uspješnu suradnju podignule na višu razinu te kako bi svojim učenicima omogućile priliku da njeguju natjecateljski duh u „fair play“ ozračju.

Naši su se domovi susretali u više navrata u ekipnom natjecanju, no ovoga puta odlučili smo organizirati pojedinačno natjecanje. Turnir je osmišljen na način da se učenici ždrijebom podijele u skupine, pri čemu najbolji igrači iz skupina prolaze dalje.  

Temeljem prijava igrača i igračica (a s obzirom na smanjeni odaziv djevojaka) turnir je organiziran u dvije kategorije – muška i mješovita.

U mješovitoj kategoriji sudjelovale su 3 učenice i 2 učenika, koji su svi igrali međusobno, a 1. mjesto u toj kategoriji zauzela je učenica Klea Šabanović.

U muškoj je kategoriji odaziv igrača bio velik. Prijavljeno ih je 12, a ždrijebom su podijeljeni u četiri skupine. Najbolja dva igrača iz svake skupine prošla su u četvrt finale, nakon čega su četiri najuspješnija učenika odigrala polufinale i finale te postigli sljedeći rezultat:
 

  • 1. Aleksandar Kuga (Dom učenika Sušak)
  • 2. Pavao Pahljina (Učenički dom Podmurvice)
  • 3. Valentino Filipović (Dom učenika Sušak)
  • 4. Andro Godinić (Učenički dom Podmurvice)


Ovim prilikom zahvaljujemo svim sudionicima turnira na primjerenom ponašanju i njegovanju sportskog duha te iskazujemo želju da se ovaj turnir šaljivog akronima nastavi razvijati i redovito održavati kako bi postao dio naše nove tradicije.

Čestitamo pobjednicima i veselimo se novim susretima! 
 

Galerija slika

Kontakt i gdje smo

Kako doći do nas?

Karta

Srednje škole

Škole u blizini našeg doma.

Pogledajte

Dokumenti

Nabava, natječaji, sjednice...

Pogledajte