Grad Rijeka organizirao je dodjelu nagrada učenicima i profesorima za posebna postignuća učenika na državnim i međunarodnim natjecanjima, susretima i smotrama u školskoj 2022/2023. godini na svečanosti održanoj u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Ukupnoj je nagrađeno 58 mentora i 211 učenika iz riječkih osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova koji su postigli izvrsne rezultate u znanstvenim i umjetničkim područjima te u području sporta i tehničke kulture.

Nagrade su uručili gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Iva Erceg i voditeljica Odsjeka za odgoj, obrazovanje i mlade Lana Golob.

Svečanom prijemu prisustvovali su učenik Aleksandar Kuga s mentorima Jelenom Cetinjom Vukelić, mag.art. i Ilijanom Leticom, mag.theol. kao i ravnateljem Antom Papićem, dipl.psih.-prof. Učenik je osvojio 3. mjesto na 46. državnoj Domijadi u području likovne umjetnosti, kategoriji fotografija. Mentori su dobili nagradu i za osvojeno 2. mjesto u modnom dizajnu, rad učenica Gabrijele Keser i Lane Rodić.


Galerija slika

Kontakt i gdje smo

Kako doći do nas?

Karta

Srednje škole

Škole u blizini našeg doma.

Pogledajte

Dokumenti

Nabava, natječaji, sjednice...

Pogledajte